det här skrämmer mig lite grann

Jamena, dom har varnat att hälften av sveriges befolkning kan bli smittad. Det verkar rätt så seriöst.

Blir ni också lite rädd för vad som kommer hända nu och i framtiden?
Eller tar ni svininfluensan bara som en nypa salt?


Fy fön va ja e trööt

Ja rubriken säger allt.... jag är super trött. Vet inte varför, för ja lägger mig rätt så tidigt men det är väl att jag fortfarande är lite ovan med alla tidiga mornar.

Idag var det skola som vanligt och sen slutade vi vid 12 tiden. Då gick jag, issa och anna hem till mig för att hämta moppen och sen kom martin och wille. Sen åkte vi alla ner till stan och gick där.
Efter det åkte dom andra hem, issa tog bussen och jag skjutsade hem anna och nu ligger jag i soffan och är trött. Jag har sovit i kanske 1 timme känns det som men ja är fortfarande trött. Ska ja bli sjuk igen nu eller??

Nu ska ja städa mitt rum sen följa med mamma och handla och sen blir det att plugga eftersom man redan har börjat fått lite "läxor".

I morgon blir det nog att jag kommer jobba direkt efter skolan och sen blir det dans med biatcherna <3

Ciaao


hem ljuva hem

Nu är jag äntligen hemma... fast egentligen skulle jag kunna stanna kvar i Stockholm några dagar till. Men ibland känner man att det blir jobbigt, och det gjorde ja. Eller rättare sagt, det räckte för mig nu dom här två dagarna.

När vi kom hem så hade iallafall lill M fixat en "välkommen-hem-fika" så det blev direkt att vi satt oss och åt lite fika. Perfa.

I morgon är det måndag... hmm. Ja.... precis...
Då börjar vi 8,10 och slutar klockan 12. TJohoo.. och det gör vi varje måndag, vilket lyx va? va?
Sen på tisdagar och torsdagar är det långa dagar, men på fredag så slutar vi också tidigt. Men inga sovmornar har vi ;( men huvudsaken är faktiskt att vi slutar tidigare. Hellre det än att vi börjar senare faktiskt:)

Nu ska ja gå och testa min nya I curl:D:D
Har sett reklamen och den verkar skita bra!

Tjingeling

Min plånbok är tom... nästan

Nu sitter jag på tåget med min mor och är påväg hem från Stockholm till Sundsvall... "ljuva Sundsvall".
Mina fötter är super svullna efter att ha gått en hel dag med klackar. Fick till slut byta skor med mamma en stund. Jag kunde verkligen inte gå i dom nå mer. Tur att vi har ungefär lika storlekar på fötterna!

Jag glömde att skriva  igår med på dagen så åkte MF och jag ner till stan medans dom andra var kvar på mässan, och det blev en hel del shopping kan ja säga. Min plånbok blev en aning "lättare" haha.
Sedan på kvällen så blev det den berömda goda Pizza Hot som är super duper mega gott!

Och idag så gick jag på formex först och var där under förmiddan sen så åkte mamma och jag ner till stan och då blev det också nån timma shopping. En stressig shopping. Haha

Ja och nu sitter man då på tåget och vilar sina fötter med datorn och den nyaste nummret på SOLO.

Gårdagens Köp:
Kofta - Gina Tricot 149 kr
Sött "linne" - Nicole  179 kr
Två coola t-shirts med tryck - Zara 129 kr
Almanacka - Åhlens 149 kr
Söt liten rosa penna med både rosa och blått bläck - Åhlens 59 kr.

Dagens Köp:
Foundation Nivea - Åhlens 155 kr
Mascara Max Factor - Åhlens 175 kr
Kajal (på andra änden finns det en skugg grej som skuggar ut de) - Åhlens 95 kr
Platt och Lock tång Babyliss - 699 kr.


P & K


Stockholm här kommer ja

Tjohoo nu är man i Stockholm, jag har längtat.... även fast jag var i Stockholm för bara nån vecka sedan. Men Stockholm är alltid trevligt, jag älskar Stockholm, Stockholm är bra haha.

Åkte iallafall vid 9 halv 10 tiden och sen så har vi bara åkt och åkt. Sen gick vi till mässan och var där (det är en inredningsmässa, som ligger i största mässlokalen i Sverige) det är ganska coolt. Sen nu på kvällen så gick vi till hotellet som är i samma hus som mässan. Härligt.'

Nu ska vi nog till en resturang och äta sedan blir det till hotellet och bara mysa.
I morgon blir det mässan också och sen blir det shopping i the city. Wihoo.

vet inte vad jag ska skriva som rubrik

hej alla glada bloggare!

Imorse så kom anna och issa hit till mig för vi skulle fixa oss och så innan skolan börja, alltså klockan 9.
Det var ju skolfoto idag så man måste ju va lite extra fin, inte för att det blev nå bra alls men det är bara att bita ihop.

Ja så här kul hade vi klockan halv 9 i morse:)

(videon är cp, men skitsamma.. vi hade kul iallafall:))

Sen gick vi till skolan och hade för första gången vanliga lektioner, det kändes lite ovanligt. Sen var det ju då piss fotografering.

Klockan 2 så slutade vi och då åkte jag till sjukhuset med mamma om min rygg, men inget riktigt svar fick man då som vanligt. Men ja ska fortsätta gå till en sjukgymnast m.m ändå.

Efter det så gick ja till stan och mötte issa och anna och vi gick till bite line och betalade för en glassbuffé, yummie säger ja bara :P
Fast det blev inte alls att vi satt där så länge för sen så skulle dom till dansen. Jag skulle egentligen också vara med men ja hade så ont i ryggen så jag dansade inte idag:(
Så då gick ja till min faster och mina små söta bäbis kusiner, eller dom är inte bäbisar utan 1-3 år men dom är såå gulliiga.
Dom åker hem till göteborg på söndag och eftersom jag åker i morgon bitti till stockholm så blir det att jag inte hinner träffa dom nå mer:(

Ja och nu så ska ja testa den berömda spikmattan som har pratats på så mycket nu för tiden, vi får se om den funkar. Och sen blir det att packa.

Ska nog ta med mig en bärbar dator så jag kan upptadera även fast jag är i stockholm.
Ha det bra, puss och kram


jag älskar min klass!


 
Biteline

Skolfoto i morgon

Ny duschad och klar.
Gud vad kul det var att dansa idag, har verkligen längtat efter det.

Idag så fick vi alla iallafall reda på att det är skolfoto i morgon, I MORGON! Man vill ju gärna ha lite tid på sig att hitta kläder och smycken m.m. Kanske några dagar i förväg, men det var i morgon.
Och den tröjan jag hade tänkt ha på mig är trasig, och den var trasig ända sen ja köpte den, så nu vet ja inte vad ja ska ha på mig. Måste välja det sen.

Nu så ska ja få i mig massa stötar i kroppen så min rygg blir bra, den känns väldigt spänd nu efter dansen så hoppas den blir bättre efter "behandlingen"


en lång dag

Morgonen började med att Issa kom till mig. Vi fixade oss, pratade lite m.m.
Sen gick vi till skolan.
När vi kom dit så blev det nästan direkt att vi skulle skriva en uppsats. En lång uppsats.
Sen var det lunch och sen fortsatte vi att skriva. Så ända från 9,30 till kvart i 3 så har vi skrivet en uppsats med lunch emellan.
Jag och issa skrev om hennes och min morfar:')

Kom för ett tag hem nu och ska nog ta nånting att äta. Sen blir det middag och sen träffar ja anna och issa för vi ska ner och äntligen dansa i två timmar ungefär. Tjoho!


Tycker dom dansar lite coolt haha. Låten är bra iallafall:)


dålig på att....

Gud vad dålig jag är på att upptadera.
Men jag har verkligen inte haft någon ork eller lust dom här dagarna eftersom att det har vart så mycket nu.
Måste få in i huvudet mitt att skolan börjat nu och att jag ska lägga mig tidigare, kliva upp tidigare, och äta riktig mat så jag orkar med allt med skolan.

Idag så var det en soft dag igen. På morgonen hade vi lite aktiviteter och var i olika lag. Sen på rasten så åkte ja, julia, malin, issa, anna och stina lite här och där, sen åkte vi lite vilse inne i skogen. Haha men det är sånt som händer.
Efter aktivitet nr 2 så åkte vi och björn upp till södra och gick björnstigen... hahah (för er som inte vet vad det är så är det en stig uppe på ett "berg" som man går på och så ibland så får man klättra över massa grejer och gå balansgångar m.m)det är svårt att förklara.
Sen gick jag och issa på stan och då köpte ja en tröja där det stog. I bet you look good on the dance floor. En perfekt tröja för mig.

Har verkligen inget kul att skriva just nu så ni får ha det så bra. 


första skoldagen

Ja då var det klart, nu är första skoldagen över. Haha. inte för att det var något specielt med den, ingen ny klass eller nått sånt men endå så är det ju alltid lite pirrigt och träffa alla.

Så började skoldagen med en lång mentorstid om allt och inget.
Jag och Issa blev också Elevrådsrepresetanter(vet inte hur det stavas) och det ser jag framemot väldigt mycket faktiskt, det ska bli kul.
Sen var det lunch och sen åkte jag,issa,julia,stina,wille,martin och agge till citygross och köpte nå godis m.m.
Sen var det nån mentors tid igen och sen så åkte jag, malin, julia, stina, anna och issa till stan och då gick jag, issa och anna ner till dansen och pratade lite med dom.
Äntligen säger jag bara. Onsdagar är det kl 18,00 hiphop avancerad 2 och sen direkt efter den, 19,00 så är det hiphop avancerad 3. Så två timmars dans på onsdagar. Sen på torsdagar är det Disco, som det var jätte länge sen ja gick på.
Längtar verkligen! Får se hur det går med min rygg bara.

Ja sen gick vi och nå fler på stan och sen nu så åkte jag och issa hem. Ska ha kalas snart för min faster så då blir det fullt hus igen.

Byebye

Skolan

Jahapp, då var det skola idag, känns både roligt och tråkigt.

Vaknade iallafall hos Anna med hon och Issa idag.
Åkte till Anna igår efter middagen, vi såg på Ice Age 3 och nån dans film som ja inte kom ihåg vad den hette. Vi la oss vid 12 men somnade säkert 2 så vi är dö trött nu, iallafall ja.

Nu ska vi fixa oss sen åka hem till mig och hämta en hjälm och lite fler saker sen blir det iväg till skolan. ¨
Ni får ha det så bra. ¨
puss och kram


Skolan börjar



Men gud, kan inte fatta att sommarlovet är slut i morgon.
Nu blir det tillbaks till skolan, gå upp för alla dessa trappor och sätta sig i en skolbänk och börja plugga igen.

Men det ska bli kul att träffa kompisar som man inte träffat på ett tag.
Sen efter det här året så är det gymnasiet som gäller och det ska bli spännande och nervöst. Aja det är ett helt år tills dess..... men åren går ju så snabbt nu för tiden!

SHITT

mtv



Nu är det Mtv som står på, på min tv.
Har inget annat bättre för mig.

MTV - vatten - marabou nougat. Är det som gäller just nu för mig en lördagskväll :) haha

Nä men sen blir det nog tv med mamma.
Min rygg gör SATANS ont och jag är trött så har inte orkat gjort nånting ikväll.
Då är det perfekt och mysa med familjen.

Sitter och grejjar..

... lite med min personliga almenacka.
Hittar aldrig nån almenacka som verkligen ha allt jag vill ha. Och så hittade jag den här sidan så man kan få en almenacka som man verkligen vill ha. Man kan välja vad det ska stå på den, vilken design den ska ha, hur innehållet ska se ut m.m.
Kostar 275 kr.
Ska göra klart den nu sen blir det nog att jag beställer en sådan.


det regnar fortfarande!

Var som sagt på stan med mamma och maya nu en stund och det blev en hel del shopping.
skor och tröja till pappa.
tröja, smycken, väska, paraply till maya
presenter till både Tilda och Catarina. Tänker inte avslöja vad.
och sen en väska till mig som jag fick av mamma. Det var 50 % rea på den. Skulle egentligen ha kostat 748 men då blev det istället 374. Ett bra köp:)

Ärligt talat så ser den bättre ut på riktigt. Hatar kameran för att den är såå dålíg.


Puss och kram, hallonbanan.

det regnar!

Nu ska ja åka ner till stan med min mamma och lillasyster. i ösregnet, det ska bli trevligt.
Det var länge sen ja gick på stan med dom så det ska bli kul:)

Hejdå

Shoes

Köpte två par nya skor till skolstarten idag.
Det blev klackeskor. Och eftersom jag redan är väldigt lång, 170-171 så blir jag ännu längre nu!:) Haha

Dom första skorna vet jag iallafall att jag ska ha nu när jag åker till Stockholm, nästa fredag. LÄÄNGTAR!!

Inte den bästa kameran.


Green Day - 21 Guns


Låång dag

Det blev inte så mycket bloggning igår men igår så var jag med Anna och vi kollade på Harry Potter och halvblodsprinsen och sen så åt vi 5 minuters kola som var superduper mega gott! ..och även superduper mega onyttigt:)

Sen idag så var det begravning och mer behöver jag inte skriva.
Efter det så åkte jag till Anna och där var Issa också.
Vi åkte till skolan och pratade om prao och fick även väldigt mycket info om hela 9:an och vilken linje man ska gå sen och blabla. Sen for vi iväg till stan och där träffade massa trevligt folk. Köpte inget idag och det är jag stolt över :)
Vi var där till typ halv 6 sen började alla känna sig trötta och dåliga. Även jag, så febern har nog kommit tillbaka igen. Jag har säkert smittat ner Anna och Issa också ( Hoppas inte det).

Så nu sitter jag hemma och kollar på The Hills och det finns verkligen inget bättre program just nu.
Jo .. Americas next dance crew eller vad det heter. Haha. Och även So you think you can dance. Sen finns det inge bättre.

På tal om dans så blev jag hur sugen som helst på att dansa nu. Det var 2½ månad sen jag och Issa var på dansgolvet, och nu börjar man verkligen känna att man vill dit igen (fast det har jag velat hela sommaren) men nu är det extremt! Och nu ska kanske Anna också börja så det kommer bli trevligt:)

Ska äta nu.
Ha det gött


mix max

Today har jag varit med mina kusiner..igen och nu snart så kommer även min andra faster och min äldre kusin, det ska bli trevligt.

Sen ikväll blir det att jag far iväg till Anna och där kommer även Issa vara. Vi får se vad vi hittar på för nånting. Vi ska nog hyra film och se den iallafall. Det är ju fint väder (äntligen) så det kanske blir att vi är ute nånting också.

Nu ska jag spela Mix Max med min syrra sen äta och sen åka iväg.
döda mig inte nu men..!!

anna issa och jag för ungeför 1,5 år sen. Haha den dagen så gjorde vi en video och dansade till Spice Girls låt Wannabe, och den tänker inte visas för någon annan än oss! bara satt ni vet......
VI VAR INTE SERIÖSA!
Pusshej


Sitter nu ...

... och kollar på Djungel George alldeles ensam nere i mörka, kalla, läskiga, nedervåningen......alldeles själv.
Närå men så farligt är det inte.

Har ett stort glas vatten framför mig, 2 alvedoner för min onda rygg, 1 halstablett för såklart halsen, nässpray för näsan och papper för näsblod. Har blött näsblod nu i en hel dag! En hel j*vla dag! Det är väl ändå ganska onormalt?
Det är en rejäl (nu stavar jag det som det låter) förskylning jag fått. Min mor har legat och varit sjuk i 1 nästan 2 veckor nu så det förvånar mig inte om jag också kommer göra det.
Nej det kommer jag nog inte. Idag var det första dagen på några dagar som jag har vart ute och gjort något vettigt.
Hämtade upp mina kusiner och faster på flygplatsen klockan halv 10 sen så har jag vart med dom ungefär hela dagen. Men man känner nu i efterhand att man skulle nog ha vilat och tagit det lugnare än vad jag gjort idag.

Imorgon blir det nog att jag går på stan med dom och kanske kollar på några begravnings kläder. Vem vet?
Sen på kvällen blir det kanske att jag träffar Anna och Issa? Det vet ja inte men man får hoppas på det.

Sen ska jag be mamma ringa eller göra nånting så att jag får mina tabletter till ryggen.
Jag har varit hos en läkare nån gång i veckan (fast nu var det ett tag sen) och då fick ja i några stötar i kroppen och sen akupunktur men än har det inte blivet bättre. Fråga mig inte hur jag fick ont i ryggen heller. Läkaren tror att jag kanske hade brutit nånting inuti ryggen(!?), och det var inte revbenen. Medans en annan trodde att jag hade en infektion. Aja ingen vet iallafall så då blir det tabletterna som får avgöra vad det är.

Ska fortsätta och ha "roligt" nu.

Ha en bra kväll och pussa er själva en godnatt puss


Godmorgon

Sitter nu och äter en god frukost, eller en riktig frukost. Första gången jag gör de på flere veckor. Måste skärpa mig! Frukost är dagens viktigaste måltid.

Sitter i allafall vit matbordet och klockan är 10 över 8 och jag är vaken!?
Det är så att min faster och kusiner hälsar på och ska nog vara här i minst 2 veckor så nu blir det att man blir barnvakt, men det är bara kul.
Fast jag skulle önska att jag var friskare.

Sen så ska jag börja att lägga mig tidigare och vakna mycket mycket tidigare så jag orkar kliva upp första skoldagen (vilket jag helst inte vill) men det måstes. Tänk att det bara är 6 dagar kvar tills skolan börjar. SHITT! Känner mig inte alls redo för det.

Ska nu gå och fixa till mig sen så blir det av till flygplatsen.

Kommer nog inte upptadera nu förren ikväll heller, menmen, Vi får se vart vindarna bär iväg:P


Min avancerade frukost, (var tvungen att knäppa kort på den)


Har riktigt tråkigt så tänkte börja med något nytt.


Vad skulle du helst vilja göra av dom här tre alternativen <--(Stavade jag rätt?) ?





Tjingeling

Känner mig på bättringsvägen nu.. äntligen!! Legat i sängen i 3 dagar nu så nu får det räcka.

Idag så måste jag iallafall åka till veterinären och kolla igen med min praoplats. Hade tänkt och gjort det i fredags men då hann influensan före mig.
Sen har jag inte planerat någon mer händelse idag. Kommer nog bli att jag blir hemma och vila upp mig så att jag blir frisk tills i morgon. Då kommer nämligen min faster och mina söta gulliga kusiner och då blir det att jag måste ha "laddade batterier".

Sen är det begravning på torsdag
och då vill man ju såklart också vara frisk.

Nu ska jag hopp in i duscha sen så ska ja städa mitt rum och se hur länge jag orkar med det, sen blir det nog att hålle på med min nya design eller se en film och mysa under täcket.


konstiga människor

Kolla in Tiger mannen, eller Catman som han kallar sig själv för.



Han har gått igenom flera operationer och gjort massa tatueringar för att bli "Tiger mannen".
Han har även opererat in morrhår som ni ser på bilden här nedanför.





Här är även en annan kille som tatuerat sig på ett helt sjukt sätt.


Jag har skit tråkigt nu och är fortfarande sjuk, därför roar jag mig genom att kolla på massa konstiga tatueringar och sånt.

the cougar

Ligger nu i soffan i pyamas och täcke på mig. Ja, klockan är snart halv 5 och jag ligger i pyamas? Helt sjukt.
Men det får man göra när man är sjuk. Framför mig ligger det två glas vatten, massa halstabletter, papper och nässpray. Vilket härligt liv man har nu! Kommer nog att missa selångermarknaden eftersom jag förmodligen inte kommer bli bättre i morgon.
Aja det är ingenting jag kan fixa förutom att ligga hemma och vila så jag blir bra till nästa vecka.

Jag ligger och kollar på The Cougar. Jag vet inte varför jag kollar på det för egentligen så tycker jag bara att det är ett skit program.
För er som inte har sett det så är det en amerikansk reality. Hon är 40 år och söker killar som är runt 20 år.
Hennes dotter är äldre än vissa av killarna hon dejtar.
Stackars henne.

Aja nu ska jag fortsätta och lägga mig ner och vara sjuk. Har inget mer att skriva.
Byebye

Hej sjukling

Yeaah då har man blivet sjuk.
 
Jag som har haft planer inför ikväll!
Nu blir det nog hemma hela dagen istället.

I morgon iallafall så ska jag bli frisk.. det måste jag. Då ska jag gå på selånger med Anna och kanske Issa och sen ha kräft kväll. Så då måste jag bli frisk.
Hoppas det bara är en "engångsjukelse" (finns de ordet ens?)

Just nu så har jag ont i halsen (känns som jag har en stor klump som bränns där)
Ont i huvudet, näsan rinner, och är allmänt trött.
Inte alls kul.
Nästa vecka är det fullt upp med främmande, begravning m.m så då får jag verkligen inte bli sjuk.

jaja, ska gå och göra varma nudlar nu.
Ni får ha det så bra alla friska och krya


Staden med the girlz

Som sagt så blev det stan idag.

Jag och Anna åkte ner och var där en stund medans vi väntade på att både Issa och Malin skulle komma.
Sen när dom kom så gick vi direkt och fika. Det vart en kaka och loka med citron smak. Haha det är bra att veta!



Sen fortsatte vi vår vandring och gick runt lite.
Hittade en tröjja/skjorta och ett par stooora örhängen, och då menar jag verkligen stora. Hihi. Jag älskar örhängen, framför allt stora. Okej.. jag ,menar inte gigantiska. Utan bara stora.
Dom örhängerna köpte både jag och issa.



Sen blev stan tråkig så då tog vi och åkte till OK för en "paus".. om ni fattar?Hehe
Och sen så åkte vi till Sidsjön, men där var det några som badade så då åkte vi hem till Julia för att träffa henne. Men då var inte hon hemma utan på stallet:( Länge sedan jag träffade henne nu!!!!! ÅÅHHH. Haha närå.. men det var länge sen.

Men då åkte vi till OK igen (!?) för att Malin och jag var tvungen att tanka. Och som vanligt då så fick inte jag upp mitt tank"skruv" eller hur man ska skriva. Så för fjärde gången i rad så fick vi be någon stark 'en som fick hjälpa mig.
Sist så var det en gubbe som fick hämta en skiftnyckel. Gulligt.

Ja sen när vi hade tankat klart så fick vi för oss att åka till Citygross.. vet inte varför?
Fast vi gick inte in utan vi satt där på parkeringen och loodade lite. Vilka loodisar vi är! Nej det är vi verkligen inte.

Sen så skildes vi åt. Issa och Malin åkte hem till sig och jag skjutsade Anna till ett ställe och nu sitter jag här.
Och känner verkligen hur näsan börja rinna och halsen bli tjock. Tror att min familj har smittat ner mig, fast det är inte så konstigt eftersom jag bor med dom.
Ja nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Blir nog att jag tar en sväng och träffar min mormor och morfar<33
Ni får ha en bra kväll.




Sitter hos anna....

.... och väntar på att hon ska bli klar i duschen.
Har ingenting att göra så därför passade jag på att skriva ett litet inlägg.

Sen när hon är klar och har fixat sig så blir det bara att vänta på att Issa ska komma och sen tar vi nog mopparna ner till staden, sedan får vi se vad som händer under dagen.

Ja det var bara det jag ville skriva! Hihi


 Den här låten har jag nynnat på nu i några dagar, jag vet att den är rätt så gammal och att jag kanske är lite efter men jag tycker iallafall att det här är en av dom bästa låtarna Christina Aguilera har gjort.

Enjoy:)





Upptadera mer!

Uscha vad jag är dålig på att skriva i bloggen nu för tiden. Jag vill sätta mig och skriva mer men det blir inte av att jag hinner eller orkar helt enkelt. Men som sagt så ska det ändras på.

Tänk att det bara är 11 dagar (!?) kvar tills skolstarten och sista läsåret i högstadiet. Gud vad tiden går snabbt. Både bra och dåligt.
Hela årskurs 8 året har gått så snabbt så man bara har hunnit att blinka sen har man börjat i 9:an..störst på hela skolan.
Fast det känns ganska bra på något vis. Jag minns när man gick i 6:an och var livrädd för alla stora 9:or och nu är man själv en 9:a. Sjukt.
Jag vet inte ens vad jag ska bli... eller jo jag har några funderingar på polis..eller veterinär men är inte säker. Det måste man väl kanske vara när man går ut 9:an, i allafall ha en aning så man vet vad man ska läsa.
Aja det är ingenting jag ska fundera på nu.. än är det 11 dagar kvar.

Nu så blir det att jag ska äta frukost, en macka och vatten(!!) vi är så fattig i den här familjen så vi får inget annat. Närå skojja. Det blir vatten och bröd eftersom alla i familjen är sjuka (och även jag snart) så därför har det inte blivet av att nån har åkt och handlat så vi har inte så mycket hemma nu. Men skitesamma. Sen blir det hopp in i duscha. Och sen far jag iväg till Anna och träffar hon och Issa. Vet inte vad vi kommer göra men det blir väl att vi åker ner på stan en stund och sen hitta på något annat. Kul ska vi ha iallafall! För det har vi alltid. WIHOO.

Vattenmelon konst

Sökte igenom lite olika på webben och kom fram till dom här bilderna. Konster av vattenmeloner är ingenting man ser varje dag. Haha.











Man kanske ska ta och köpa några vattenmeloner och testa att göra nånting sånt här.
'Tror säkert att det kommer bli bra också'(?)


väntar


Vilken svordom använder du mest? jäklar
Äger du en iPod? nepp inte än
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? har ingen tid på den just nu
Hur många väskor äger du?  säkert över 10
Använder du flip-flops? nja typ inte
Var köper du dina matvaror ifrån? ICA
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? vara med på bilden
Vilken var den senaste filmen du såg? Linje 123
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? en större garderob. Sen en utlandsresa till Teneriffa
När var senast någon stötte på dig? när jag var på ulvön
Använder du huvtröjor? inte så ofta men ibland händer det, dom brukar vara sköna
Vem var den senaste som ringde dig? catarina
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? bergodalbana
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? ja det är klart, säkert både om bra och dåliga saker
Hur många syskon har du? en lillasyster
Vilken film kan du alla replikerna till? ingen som jag kan direkt alla, men pinocchio kan jag väldigt mycket på även fast jag inte sett den på ett tag nu, men när jag var liten så kollade jag bara på den filmen typ. Det sitter väl kvar i huvudet antar jag
När flög du senast? i mars
Pratar du några andra språk? inte flytande men engelska och spanska
Har du gråtit offentligt? ja det har jag
Har du en stationär dator eller en laptop? båda
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? en fjäder på baksidan av axeln
Vad står det i ditt tredje sms i din inkorg? är du vaken?:)<3 från anna
Vad står det i ditt sjunde sms i din inkorg? haha ja jag vinkade precis till dig när jag ramlade från issa
Har du en blogg? Jaaa såklart!
När sov du senast på golvet? i mars
Är dina dagar fullbokade och stressiga? För det mesta inte. Ibland
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Njaa inte i drubbel men ibland fick man skäll
Hur gammal blir du nästa födelsedag? sweet sixteen
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? hon
Vad var det senaste du åt? godis
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? det beror på personen inte könet
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? inget specielt, tänker på en speciell person
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? ja och det kommer jag göra också
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? vet inte riktigt, någon som älskar shopping kanske
Tycker du om att krama folk? det är mysigt
Skulle du säga att du är trendig? mja,  det vet ja inte
Äger du en digitalkamera?  yes !
Vilka filmer, om några har fått dig att gråta? a walk to remember & titanic
Vad är du allergisk mot? inget specielt tror ja
Får du dåligt samvete efter du ätit kött?  hah nej faktiskt inte

Mysig kväll...

...igen.

Åkte till Anna vid halv fem tiden och där var vi ett tag medans vi väntade på att Issa skulle komma.
Sen när hon kom så åkte vi till ica för att handla godis....yummieyummie.
Sen fortsatt vi till sidsjön.
Och på väg dit utanför sidsjön så hände det en olycka...igen.
Vurpade med moppen satt hela den "flög" åt sidan....igen. Fast den här gången så satt Anna bak också. Fast hon klarade sig bra för hon hamnade på gräsmattan(som tur var de), men jag hamnade på gruset och fick moppen fast klämd på foten så den är lite svullen nu. Men ingen skada skedd annars, skrattade mest åt det hela faktiskt. Blev en till repa på moppen bara, har redan flera stycken på den sen förra vurpan så då gör det ju såklart inget med några fler va? Haha

Men iallafall för er som inte vet vad sidsjön är så är det en sjö och runt den sjön så finns det massa bryggor och en stig där man kan springa/jogga/promenera.
Där satt vi under solnedgången och lyssnade på musik, åt godis och bara snacka.
Efter det så åkte vi till OK för att tanka och köpte även mer godis där (kalla oss inte tjock)

Sen vart det att vi for iväg till Norra Berget vid ungefär 21,00 tiden och satt där i utsikten och gick även upp till utkikstornet. Men det blev så kallt och blåste så vi var tvungna att gå ner, och då åkte vi till lekparken nedanför och "lekte" lite.

Vid 23,00 tiden så skjutsade vi hem Anna och en liten stund efter så skildes jag och Issa åt.

Nu så sitter jag och myser med en film, datorn och tittar på tv med m&p och även Maya, fast hon sover. MysigtPysigt!

Här kommer lite bilder från kvällen.


 

       



Biteline, Bio, Birsta

Både igår och idag har jag haft det skit kul.

Tog moppen till Anna och sen så åkte vi ner på stan, där hittade jag en skit snygg väska på Gina Tricot för 149 kr bara. Vi var på stan till ungefär halv 5 - 5 och sen åkte vi hem till mig och var där och vänta på att Isabelle skulle komma. När hon kom så gick vi från mig sen ner till stan och åt där på Biteline. Det blev att vi delade på en Elfuego, skit god taco pizza.


Isabelle & Anna


Efter vi hade ätit på Biteline så blev klockan 20,45 och då knallade vi iväg till bion. Då blev det Linje 123. Det var inte den bästa film jag sett om man säger så. Men det fanns ändå inte så bra filmer som vi kunde se eftersom vi alla hade sett olika filmer. När filmen var klar så gick vi till OK och köpte frukost till oss och sen gick vi hem.
Dom sov över hos mig.

Idag så klev vi upp vid halv 12 och åt frukost/lunch sen så åkte Isabelle hem och jag och Anna hem till henne. Sen kom Isabelle till oss och då åkte vi iväg till birsta och har nu vart där under hela dagen. Där hittade jag en jätte fin kofta (fast det var inte direkt en kofta men skitsamma) som var vit med no krummelurer på. Sen åkte vi hem.
Och nu är ja hemma. Skulle egentligen hämta sminkbordet men nu åskar det och regnar så nu blev det inte av heller.

Ska gå och göra Tacos nu!

Byebye


Nu var det ett tag sen jag skrev

I torsdags så blev det som sagt Grönan och det var skit kul där. Lite väl varmt var det, man höll ju på att dö. Framför allt när det var så himlans långa köer till varje karusell.
Vi åkte i princip alla karuseller (nästan alla, förutom frittfall och nån till)
Men det sjuka var att Insane var avstängd.. det tycker jag var väldigt dåligt!

Sen igår på dagen så gick vi till Naturhistoriska museet och var där. Vi såg även på Cosmonova, det handlade om dinosaurier under vattnet i 3D. Det var så himlans cooolt. Det kändes som att dom simmade mot en hela tiden.
När ni åker till stockholm så tycker jag verkligen att ni ska passa på att gå på Cosmonova!

Sen vart det en låång bilresa hem.

Idag så blir det stan med Anna. Ska bli kul att träffa henne, det var länge sen nu. Sen på kvällen så blir det bio med hon och isabelle, vet inte om vi blir nå fler, det får vi se. Vet inte heller vilken film det blir, det får vi också se.
Ska fixa mig nu och sånt.

Ha en bra sommardag.


Är det ett får!?



Ja hur är detta möjligt? haha tänk vad chockad man ska bli om man tittar ut i fönstret och ser ett hängade får bara hänga där.
Blev full i skratt när jag såg det här.
För att läsa mer om detta Klicka Här.

Sitter på ett hotell i stockholm nu......

...... Hur hamnade vi där? Fråga mig inte.. närå men efter vissa omständigheter och "tragedier" så hamnade vi här i två nätter.
Men inte är det nå sura miner för det inte. Hamnade på ett bra hotell också, med internett, pool, bastu, massagerum och gym. Vet inte om det kanske finns det på de flesta hotell men det gör desamma.

Imorgon blir det grönan och förmodligen Insane för mig om jag vågar vill säga. Har aldrig sett den i verkligeheten utan bara på bild och video så än kan jag inte säga om jag ska åka den eller inte. Men förmodligen (om jag får med mig någon i familjen) så kommer jag göra det.


Men under dom här dagarna så har jag varit i Leksand och bott på en camping (stuga) och det var rätt så mysigt där, lite trångt bara. Därimot blev jag lite besviken på Leksand Sommarland. Trodde att det skulle vara ett större badställe. Man kunde liksom bara åka en rutschkana sen var man tvungen att gå en bit för att komma till poolen, som knappt var en pool enligt mig. Dom borde ha en mycket större pool. Men det är skitsamma, ingenting som kan fixas ändå.
Vi har iallafall haft tur med vädret!...lite.

Ska nu läsa en bok som jag har fastnat för under resan, Fjorton år till salu heter den. Den är skitbra.

Hejså länge

Packar punkt punkt

Hej
nu packar jag och det finns inge tråkigare än att packa.
Tur att man packar till något roligt.
Hejdå


Hejdå Sundsvall - Hello Leksand

I morgon blev det ett snabbt beslut att vi åker iväg till Leksand. Eller egentligen inte ett snabbt beslut eftersom vi har bokat och allt men efter beskedet av att en av min släkting hade dött så hade vi tänkt att vi skulle avboka.
Men så blev det inte.
Och det är jag glad över, det kan vara skönt att åka bort från allt ett tag också och få en liten semester med bara familjen. 
Det blir nog inte bara att vi är på sommarlandet utan vi kommer nog åka runt på lite äventyr också.. det vet man aldrig.




Idag så har ja inte gjort så mycket. Min lillasyster hade en liten begravning eftersom ett av mina marsvin har dött, Freddie. Så nu har vi bara ett kvar som är väldigt ledsen nu, Teddie (det är tjejer).Och det märks verkligen att hon är ledsen.
Men så idag så packade vi alla Teddies grejer och förde dom till m&m där hon kommer att bo nu medans vi är borta.

Puss & kram, hallonbanan


Gammal reklam för svenska spel

Kollade igenom lite grann nu på youtube och hittade den här. Jag vet att den är gammal men det gör inget. Den här kan man se om och om igen. Iallafall jag kan det. Den är så jävla kul!
Älskar den.


Sleep Well


en blir två

Idag har det regnat och regnat och åter igen regnat.

Efter jag var på birsta så blev det inte att vi hämtade mitt sminkbord eftersom det regnade så mycket så det blev inte av.
Men därimot köpte vi färg till den för ja ska måla om den till en annan färg. Den ska bli vit med en brun skiftning.

Men på ikea så köpte vi skohållare och hängare till mina kläder så då var det bara att fixa ihop allt detta. Vilket tog en hel dag för mig.
Passade medans på att rensa mina kläder.
Det här är vad jag har gjort under hela den här regniga dagen.
Fört över hälften av mina kläder till en till garderob.

Sminkbordet blir det att jag fixar i morgon istället. Regniga dag två.

Nu ska jag gå upp och se på en film som vi har hyrt. Den heter Marley & Me. Den filmen verkar verkligen skit bra!
pöss


Far far away

Nu bär jag iväg till birsta igen fast idag med min älskade mamma och syster. Vi ska äta på ikea. Sen så åker vi och hämtar mitt efterlängtade sminkbord som ska få plats någonstans i mitt rum som är fullsmockat med saker nu.
Ha en bra dag!


ring från Gina för bara 19 kr.



RSS 2.0