Coldplay - Fix you



skit bra<3

punkt

Jahapp, då var det ett tag sen ja skrev igen, har bara inte orkat skrivet och hunnit skrivet.
Men dom här dagarna så har jag badat och solat.
Igår så hade vi nån grillfest hemma hos oss då det kom typ 17 pers (tror ja), det var riktigt kul faktiskt. Fick också vara "barnvakt" åt en jätte söt bebis som var typ 9 månader -Katelyn hette hon - supersöt!

Iallfall.. idag så solade jag en stund på morgonen, sen så gick ja till anna, och vi gick ner till stan där dom har börjat fixat allt till gatufesteten. Trodde att dom hade tagit fram karusellerna men det hade dom inte gjort än ;d.

Jaa sen är det ju då gatufesten på onsdag till söndag. Ska verkligen försöka att samla ihop lite pengar så ja kan gå på iallfall en kväll, det är lite sent att fixa pengar nu, skulle ha tänkt på det tidigare istället...dumt av mig!
men på onsdag är det gratis inträde så då ska jag gå iallafall. Det kommer nog bli kul.
Vi verkar ha tur med vädret (Y)

Ciaao


Stampen

Idag så har det nog varit lika varmt som igår... om inte varmare.
Solen har stekt på precis hela dagen. Har nog fått en aning brun färg på mig nu också, äntligen!

Iallafall så vaknade jag runt 11, åt frukost, och sen så gick jag till anna.
Det var det jobbigaste jag har gjort på länge... det kändes som det var 50 grader, jag hade en jätte stor väska som var rätt så tung så det var jätte jobbigt att gå till henne.
Sen så åkte jag, anna och agnes ner till stan och handlade en sallad och sen fick vi skjuts till stampen som ligger i kovlan.
Där badade vi. Det var jätte kallt i vattnet, men sen blev det varmare.
För er som inte vet hur det ser ut i stampen så är det en å (tror ja) där de forsar vatten <--- elr hur man ska skriva de.
Det är stenar överallt och man far runt i en liten gryta eller hur man ska förklara. Det är faktiskt jätte svårt att förklara.

Men iallafall, sen så gick vi upp till annas och agnes mormor och morfar och var där en stund.
Sen så åkte vi hem och nu sitter jag här inne och kyler ner mig. Har bränt mig i hela kroppen satt det svider överallt.
Inte bra!

Godmiddag

Summerday

Nu har äntligen sommarvädret kommit! och det är en av anledningarna att jag inte skrivet på ett tag nu.

Ska försöka skriva kortfattat vad jag har gjort dom här dagarna, men jag kommer knappt ihåg.
I måndags så tog jag moppen till birsta för att äntligen få träffa anna som äntligen har flyttat hem till sverige igen. Vi gick en stund på birsta sen så åkte vi ner till stan för att träffa malin och issa.
Vi knallade runt på stan ett tag och sen satt vi oss på barista och myste och satt där ett tag.
Sen åkte malin och issa hem. 
Och vi åkte hem till anna.
Sen åkte vi hem till mig och åt, sen kom issa och senare gick vi ut och knäppte massa kort på kvällen.
Sen sov dom två hos mig
Igår så var jag hos min mormor, och idag så åkte jag ner till stan och gjorde tre flätor på vänstra sedan. Sen fick vi besök så resten av dagen kommer jag nog tillbringa hemma plus vara barnvakt.




isabelle



isaballe anna jag


anna och issa


anna och jag




Ha en fortsatt härlig sommardag

midsommar

Igår så var det ju midsommar, kulkul.

På dagen så var jag med moa, vi åkte till nån park och myste lite med en jätte god glass med smaken av melon...mmm.
Sen på kvällen så firade jag med släkten, kom hem runt 2 så man är ganska trött nu.
Orkar därför inte skriva nå mer nu.

Hejdå


äntligen



Idag vid 14 tiden så ringde dom från Northbike och sa att den äntligen hade kommit.., ni förstår inte hur glad jag blev! Väntan blev exakt 7 veckor och 6 dagar, alltså nästan 2 månader.
Iallafall så körde jag från northbike hem till mig och körde jag i nån timme förbi några i min släkt för att "skryta" lite för dom.
När jag kommer till mormor och morfar så har dom en ganska stor grusväg in till deras, a vad ska man säga, gård.
Där förstår ni skulle jag vara lite duktig, så jag körde på full gas in dit, och då var ja tvungen att stanna satt jag inte skulle krocka med bilen, då sladdar hela moppen och välter ( jag han att hoppa av) så jag fick inte moppen på mig som tur var. Men jag fick hur mycket repor som helst på högra sidan av moppen så den är jätte ful nu, plus att min kropp på högra sidan också är jätte repit, framför allt på benen och armarna. Ryggen och huvudet skadades lite också.
Vilken osis va?
Första dan som jag kör den och har redan råkat ut för en olycka.. inte bra!

Sen nu på kvällen så åkte moa förbi så jag hann träffa henne en liten stund.
                                                              
Ska se på film nu.
Ha en bra kväll



i want..



skitsnygga skor från modekungen.se. 499 kr.
vet inte om jag har råd men annars så ska ja nog köpa dom här.
är dom värd 499 kr?

Priscilla Ahn - Dream


Tant Anki och Fröken Sara

Hej alla trötta.

Gick ner till moa efter att hon hade vaknat idag då, var där en stund medans hon fixade sig, sen tog vi cykeln ner till stan (vill bara säga att jag älskar moas snygga damcykel) iaf där så mötte vi issa. Hittade ett par leggins på hm. Ska börja köpa mina leggins där istället för gina. Har gjort en liten undersökning och det visar sig att hm's leggins är så mycket bättre än ginas, dom håller mycket längre, plus att dom är 20 kr billigare! och det är mycket för mig som köper leggins nästan en gång i månaden för jag lyckas alltid fastna, skrapa sönder, eller bara slita sönder dom väldigt snabbt så det blir att jag köper leggins väldigt ofta.
Sen så gick vi till Tant Anki och Fröken Sara, det är ett jätte mysigt café lite grann utanför själva stan. Plus poäng till dom för att det är så himlans mysigt där, jätte god mat, fika, kaffe m.m och trevlig personal. Minus poäng är att det är så *pip* dyrt, skulle absolut sätta mig där och fika mer ggr om det inte hade vart så dyrt där, min plånka gillar inte det.
Sen åkte issa hem för hon skulle ha ett kalas, grattis till dig issa förresten, även om du fyller år i morgon egentligen.
Efter det cyklade moa och jag hem till mig i alla dessa långa uppförbackar. Hur jobbigt som helst var det!
Hatar sundsvall, själva centrum ligger liksom i en grop runt allt annat.

Aja när vi kom hem så ville vi baka cupcakes men såklart hade jag inte material som tex ägg (vilken man borde ha egentligen) så då fick vi cykla till konsum och handla lite grejes sen åkte vi till moa istället och baka där.
Ja sen på kvällen så ringde ja pappa om han ville vara snäll och hämta mig eftersom jag har åkt/gått runt så mycket så jag var alldeles trött i bena och hade bara shorts och en tunn tröja och det blev kallt på kvällen.. kalla mig inte lat.

btw- fick inte min moppe idag heller.


Dagens bra- Perfekt gå-på-stan-väder..
Dagens tabbe - Det första jag gjorde när vi kom till stan var att vi gick in på Kicks och jag hittade en parfym som jag tyckte luktade gott, jag sprutade några sprut på mig, sen när vi går ut så känner jag hur äckligt det luktar.. skit äckligt t.om. Så den äckliga lukten har jag burit runt på hela dagen idag.


Godnatt bebisar


look into my eyes

Godmorgon


Ligger i sängen och myser med en kopp te(som vanligt) och ser på en film, 13 snart 30 heter den, jätte bra film faktiskt.

Igår så gick jag på bio och vi såg på Änglar och Demoner. Filmen var hur bra som helst, den började lite drygt men i slutet så var den skit bra. Vissa scener blev man lite rörd av.
Har ni sett Da vinci koden? Den har typ samma berättelse eller vad man ska säga, fast Änglar och Demoner var så himlans mycket bättre, rekomenderar att se!

Idag ska ja vara med moa och issa och jag tror att vi har bestämt att vi ska gå ner på stan, fast vet inte än.. vi får se vad vi gör.
Sen så kommer jag vänta på ett samtal hela dagen för ja ska nämligen få min moppe idag.
Har väntat nu i 7 veckor på den...7 VECKOR!! skandal om jag får säga det själv. men men.
Dom tror att jag kommer få den idag, men det kan även bli i morgon. Fast så har dom sagt nu i 7 veckor så jag vet inte. Men jag hoppas att jag får den idag i allafall.
Ska kliva upp och ta nånting att äta till teet nu.

Bye.


host

jahapp då har man städat hela huset,, eller hela huset var väl lite att ta i men jag har städat mer än hälften av huset i allafall.
Anledningen till det var att jag blev så himlans rastlös,kunde inte sitta och kolla på tv för det pirrade så mycket i benen.  jag fick en städ-kick helt enkelt. Så jag tog fram dammsugaren och dammsög hela nedre och övrevåningen, plockade ur diskmaskinen och dammtorkade lite här och där, känner mig riktigt duktig faktiskt!
Hade endå ingenting att göra eftersom ja ska ner till mammas jobb halv 3 och jobba lite satt det är ingen idé att jag går ut och gör nånting kul.
Att jobba på sommarlovet kanske inte är det roligaste att göra men vad gör man inte för pengar?
Sen ikväll så blir det nog bio, Änglar och Demoner. är den bra? vissa säger att den är bra, andra inte.. hmm vi får se. Fast vet inte om ja ska ta kl 18 eller 21.
 Om ja tar 21,00 finns det en risk att jag somnar eftersom jag är så himlans trött nu på kvällarna. Ska höra med vad dom andra tycker.

Ska fortsätta med min lilla(stora) städning nu.
have a good day

you and me

Har vart en ganska soft dag idag.
Cyklade till min kära mormor och morfar (där även min lillasyster var) i det vackra, varma, underbara vädret - not.
Fick lunch där och såklart mormors goda kakor..mmmmm! Softade där i nån timme. Sen fick jag äran att klippa hennes hår och då tjänade jag en 100 lapp. Jag är en väldigt billig frisör.
Sen åkte jag hem och åt, duschade, kollade på tv.
Åkte sedan till moa vid 20,00 tiden. Vi kollade på en film m.m sen cyklade snälla moa hem mig i de blåsiga vädret.
Kom alldeles nyss hem och ligger nu i sängen med en kopp te, den här gången lakrits<---- (stavas det så) smak. Svårt att tro men det är väldigt gott faktiskt.

Känner att det börjar klia och svida i mina ögon nu så att ja ska väl stänga av datorn nu och soova.

Godnatt och drömsött



jag & moa från skolavslutningen i fredags


Bride Wars



Klockan är nu halv 10 och jag borde egentligen ligga i sängen och sova eftersom jag inte har nån skola att gå till. Men det gör ja inte. Jag vaknar nästan aldrig senare än 10, det går bara inte. Det känns som jag sover bort hela dagen om jag sover längre än 10 (vilken jag egentligen gör också).

Nu sitter jag och myser i soffan med täcke och kudde, en kopp te med mint smak framför mig och så ser jag på Bröllopsduellen (Bride Wars). Med Kate Hudson och Anne Hathaway som huvudrollerna. Som snälla mamma hyrde åt mig.

Emma och Liv har varit bästa vänner hela livet och delat allt, även drömmen om det perfekta bröllopet. Men när det sker en dubbelbokning som gör att båda deras bröllop råkar hamna samma dag, samma tid, på samma lokal är det bara en sak som gäller - catfight!

Ja, än så länge så är den jätte bra. En typisk tjejfilm kan man säga.

Idag är det samma tråkiga väder som igår-förutom att det inte regnar - men man känner på sig att det kan börja regna när som helst, det ser ut som de. Har inte hittat på än vad ja ska göra men det blir nog att jag går ner på stan och köper upp för mina konf pengar som är kvar. Sen blir det att spara!
Här kommer en trailer från Bride Wars.


Nya tag

Det här är  min andra och förhoppninsgvis den sista blogg jag skapar nu.
Anledningen till det är att jag glömt bort mitt lösen på den förra och olyckligtvis tagit bort mitt gamla mail så jag kan inte heller be om ett nytt lösen, otur... otur.
Menmen, det får bli nya tag nu.

Tänkte att det här är ett perfekt starta-en-ny-blogg-och-skriva-lite-på-den-väder eftersom det är universums tråkigaste dag idag. Regnet bara öser ner, det är kallt och grått ute, och jag har *pip* ont i halsen och känner mig hängig.
Sommarlovet har precis börjat och det ska vara sånt här tråkigt väder... kulkul säger ja bara. Få hoppas att det blir fint väder nästa vecka annars tar ja en sista minuten resa till spanien. Skulle vara riktigt mysigt faktiskt!

Men ska experimentera lite grann med bloggen nu och försöka att göra den bättre än den förra jag hade.

Take care.


RSS 2.0