I'm Home and Alive!

Nu är jag hemma i sundsvall. Och jag har haft det riktigt trevligt ska ja säga.

Har solat, badat, besökt marknader, grottor och massa andra roliga saker. Uscha va ja vill åka tillbaka :(
Bilder kommer senare iaf.

Idag har ja iaf träffat anna. Vi tog cyklarna och cykla upp till sidsjön och åt vindruvor sedan åkte vi till skolan och sola lite. Sedan drog vi hem till mig och fixa iordning lite picknik och sedan stack vi till grevebäcksparken och sola och åt lite. Sen har vi ju pratat en hel del också eftersom ja har missat så mkt här hemma:)

Nu blir det snart lite midsommar fika med släkten och sen kommer anna hit och äter efterlängtat tacos hos oss.
Fy fan va ja har längtat efter den maten!

Aja berättar mer om mallorca senare. 
Ville bara meddela att ja har kommit hem nu :)

Puss


Solo

Åååh vad ja är trött och längtar!

Vaknade nyss efter att ha sovit en tupplur. Anna ligger fortfarande och sover. Ska nog väcka henne snart.
Idag var det skolavslutning och det blev ett tårfyllt farväl av klassen. Uscha så hemskt.
Sen stack jag, anna och agnes till stan och åt lite. Sen drog jag och anna hem till mig och fixa oss lite.

Ikväll blir det utgång en stund sen runt 23 tiden åker jag och familjen till arlanda för att sedan ta flyget till mallorca. Det kommer bli fett najs asså!


Ser det inte härligt ut? ♥






Ajust de.. fick mina betyg idag.  205 poäng är intagningspoängen på gymnasiet ja vill in på. Och förra terminen hade ja prick 205, så dom trodde inte ja skulle komma in. Men gissa vad? Jag har höjt mig i 45 poäng så nu har ja 250 poäng *happyface*. Ska inte ha för höga förhoppningar men jag hoppas och tror verkligen att ja kommer komma in. Vilken lättnad ja fick :')

Nä nu ska ja försöka väcka anna lite grann.
Får se hur mycket skrivande de blir de här veckorna. Men ska försöka så gott ja kan.

puss & kram, hallonbanan♥

skolavslutning

Sitter hos anna och lyssnar på musik medans hon fixar sig.
Om drygt en halvtimme ska vi till höglunda och fika med alla 9:or. Sen drar vi ner till kyrkan.

Efter vet ja inte riktigt vad som händer, inte ikväll heller. Aja vi får ta dagen som den kommer.


snygg bild.

Byeee♥


packat och klart.

Shit, imorn är det skolavslutning. Sista dagen klassen är samlad, uscha så hemskt.
Blir nästan lite gråtfärdig när ja tänker på det. Sen kommer det bli kul att börja på en ny skola med nya klasskompisar också.. men ändå!

Nånting mer som händer imorn är att ja åker till MALLORCA!!! wiiihoo va ja längtar.
Två veckor borta från sundsvall, gud så härligt :) Eller det är egentligen inte imorn, typ kl 4 på söndag morgon men vi åker bil till sthlm på natten så det kommer bli en lååång och jobbig natt ;P Skitesamma.. det är helt klart värt de!


Idag så var det som sagt höglunda loppet, men alla var ju som vanligt inte med. Vi satt och stekte i solen med hamburgare, festis och glass istället.. yummieee.
Sen drog ja hem och packa. Min resväska är för liten :( Får inte plats med de ja behöver. Buhu. Sen la ja även in massa nya låtar till mobilen så ja har nått att lyssna på under resan.
Sen blev det birsta med M och Lill M. Fick med mig en tröja, bikini och solglasögon.
På kvällen stack ja till anna och sedan drog vi till höglundish där resten av sundsvall var. haha närå. Men vi träffade iaf stinis, hannis och sofis. Drog sedan hem tidigt igen eftersom min huvudvärk inte ville lägga ner. Fy föön va sur ja blir på huvvet mitt.

Nä nu ska ja lägga mig och sova, så ja orkar med morgondagen.
Godnatt♥


Most of it

Hatar milow, älskar låten♥♥


vårfesten

Sitter just nu hos Anna och lyssnar på musik och ta det lugnt.
Igår var det ju som sagt vårbalen/festen och det var riktigt kul och mysigt. Dock ville inte mitt huvud nå mer så ja gick hem efter middagen. Ledsen ja blir! Aja inget att göra åt.

Jag hann och vara med på lite bilder iaf innan ja stack hem ;P

hanna, sofia, anna, anna, isabelle, jag, elin, moa, wille och david

Mer bilder kommer sen.


Idag är det höglunda loppet på skolan, och det innebär att alla ca 600 elever på skolan ska springa/jogga/gå en viss väg runt södermalm.  Meen anna och jag slipper som tur var eftersom vi är skadade. Mohahahah.
Närå, men sen så blir det grillad hamburgare och festis. Gottgott.

puss


i väntan på dom andra..

Kom för ett tag hem från sminkningen med anna. Shitt, kände mig verkligen som en clown när ja kom ut ;O uscha..
Fick ta ett papper och skrapa bort lite smink så nu blev det lite bättre.

Anna och jag har snart sminkat klart oss och snart så läju moa och stina också komma. Najs va? :)

Närå.. ska fixa mina naglar nuja..

Fårse om ja hinner skriva nått ikväll!

Puss♥

jag och anna.


trött tjej

Godmorgon sötnosar.

Somnade väldigt sent inatt och klev upp tidigt imorse så just nu är ja väldigt trött.
Var ju som sagt på sjukhuset imorse för att kolla huvudet och nacken, och det var inga konstigheter. Hjärnskakning och sträckt muskeln. Känns skönt, satt det inte var nått annat liksom.

Kom för en timme sen till anna och somna där en stund så lite mer sömn har ja fått nu iaf.
Det kommer ju bli en sen kväll ikväll eftersom det är baaal. WIHOO. Nej ja skojja.. ser inte direkt framemot den faktiskt, men skit samma. Tror inte ja kommer orka hela kvällen faktiskt, ska stanna där så länge ja orkar.

Meen iaf, så lär det ju bli en stressig dag idag. Jag, anna och moa ska ner och sminka oss på eftermiddagen på make up store. Sen blir det skynda sig hem, sätta på sig balklänningen och de andra skitet och sen fixa håret. Hmm.. undra om vi kommer hinna allt? 
Aja, fint folk kommer alltid sent, eller hur? :) haha

anna hade inga bilder på den här datorn så då fick de bli låten stamp on the ground.. eller stampa på marken som vi körde med på vårshowen i fredags.. minnen :') hehe.. aja

bajsbajs♥


uscha. fy. blää

Det är ytters tre dagar kvar nu tills skolavslutningen på höglundaskolan. Mina tre sista dagar på den skolan. Känns lite tärt faktiskt.. nej, mycket tärt - sorgligt. Det som är ännu mer sorgligt är att det bara är massa utomhusaktiviteter och massa spring hit och dit med klassen nu så då kan man ju inte heller vara med. Nu ska ja förklara mig lite kort. I lördags natt så skulle jag och anna och hem från ett ställa med moppen och då blev det en liten olycka.. Vi vurpa. Tvärbromsa på grus är inget att rekomendera ska ja säga. 
Svullen och sår på båda knäna, blåmärken lite här och där. Brännmärke och asfaltstatuering på armen samt skrapsår. Sen var det då nacken, axeln och huvudet som inte klarade sig lika bra. Menmen, sånt är livet liksom. Anna fick sår på knäet, stukad fot och nackproblem hon också.. Uscha.. lillgumman. Dåligt samvete man får nu asså. Aja det kunde ha gått värre. Nog synd om mig.


Men tänk vad dagarna har gått fort.. tyckte det var nyss som det var två veckor kvar. Och nu är det tre dagar, TRE F*CKING dagar kvar till sommarlovet, och mallorca. Tummen upp för de asså. Shitt vad ja längtar.

Tvinga iväg mig och anna till birsta ett tag idag också. Fick ju rå panik då det är bal imorn och man inte hade grejer till de. Så köpte med en sjal och ett par örhängen. Fick även hem ett par skor, sommartröja från gina, två st leggins, bh och en bikini. Najs. 

Sen blev det biteline med anna, kicki (annas syrra), dick (kickis pojkvän) och anna (kickis kompis). Och efter den underbart goda middagen blev det bio med anna, anna och kicki. Sex and the city. Inte den bästa film man sett men ändå helt okej.

Uscha vad mycket och onödig fakta ja har skrivet. Men kände verkligen för att skriva av mig lite grann nu när det var så länge sen.

Ska nu försöka sova, ska upp tidigt imorn till sjukan. BLÄÄ.


Har ingen bild som passar direkt detta inlägg (uscha.. gillar inte bloggar som inte har nå bilder)

Aja..Det får gå för den här gången.

ciaaaooo


RSS 2.0