WOW...

...vad heta vi är!


Idolmyspys

Ursäkta för dålig upptadering på sistone, ska förbättras. LOVAR!




Vi började skolan kl 10,10 med lite teater på svenskan.
Vi skulle spela olika kändisar genom att göra en "scen" typ.. och sen skulle de andra gissa vilka vi var. I min grupp var vi då jag-Anna Skipper, Emma - Maria Wetterstrand, Didrik - Bert Carlsson och Markus var killen på Lidl reklamen. Rätt så kul grej faktiskt :)

Sen blev det tårt kalas också med oss SPESKare 1or och 2or. Yummieee. Och efter det slutade vi för vår spanska lärare var så snäll♥
Åkte då iväg och övningskörde lite grann då istället.

Så har min dag sett ut.

Nu blir det snart middag och sen är det bara att invänta Moa och lite idolmyspys.

Ha det gött♥


Snart!

5 oktober


6 oktober

Synd bara att jag inte är så duktig att gå i klackar...






...men det lockar ändå lite grann till att köpa dom :)

Ont i fötterna

Måste bara ge ett stort plus till linjen jag går på. Samhälle- Ekonomi. 
Jag känner mig riktigt avslappnad och utvilad när jag sitter på lektionerna. Och jag riktigt stormtrivs i klassen min. 
Vi sitter på skolan och råpluggar riktigt rejält på lektionerna(oftast iaf). Så vi lyckas alltid bli klar med allt innan vi går hem. Så det är ett fåtal gånger vi får läxor. Det har kanske hänt 1-2 gånger som vi har fått nån samhälle läxa, sen har vi i och för sig en läs läxa en gång i veckan, men den är ju inte alls så farligt.
Prov har vi inte haft nå än heller, och jag vet inte av nå prov som vi ska ha på den närmaste tiden heller. Lärarna tycker liksom inte att vi ska stressa på med sånt på en gång.
Ja som sagt, jag riktigt stormtrivs. (Än så länge iallafall).
Vet inte om det är just skolan som är så här, eller om det är linjen. 
Sen är företagsekonomi också jäkligt bra och intressant att kunna i framtiden:)


Så alla där ute som inte vet vilken linje ni ska välja. Välj Samhälle- Ekonomi, jag tror verkligen inte ni kommer ångra er!

En nöjd Amanda var bara tvungen att få skriva av sig lite :)

Jo det om mina fötter: Åh gudars så ont i fötterna jag har just nu.

Hade friluftsdag med alla 1:or på Hedbergska idag och oj så mycket vi gick. Tror vi gick över 1,4 mil sammanlagt dit och tillbaka. Plus hem också som var en bit.
Då tänker ni säkert att 1,4 mil är ju inte så jätte mycket. MEN JO, DET VAR DET! Vi gick uppför i en smal liten skog nästan hela jävla tiden. Och jag, smart som jag är, hade på mig ett par skor som inte var så använda så jag har ju världens skavsår (blåsa) bak på båda mina hälar och är lite smått röd på sidorna. Men oj så kul jag hade:D

Sen tog ja cykeln och hämta lillsyrran på skolan, men hon var inte där så fick cykla upp och hämta henne på ett helt annat ställe- åkte hem och hjälpte henne plugga -baka- hade inga ägg så cykla vidare till M&M och hämta där- myste med Llll M med Emil i Lönneberga och kladdkaka- Åkte ut och övningskörde lite- läste en bok som vi fått från skolan.

Så har min dag sett ut idag.
Och förlåt för dålig upptadering men som sagt, har varit otroligt trött idag:)


Hugs & Kisses. ♥


Morgon/Sminkmuiken idag.


5 timmar och 1000 kr fattigare senare

Sitter jag nu i soffan och kollar på en Barbie film med min Lill M och M. Alla är helt utmattade efter dagens händelser :)

Hittade iallafall lite grejer på Birsta idag. B.la. dessa godingar.

Sen en störtskön halsduk, BH. Leggins, Smycken och en söt liten tröja. Sen blev det lunch och fika där ute också. Hua vad pengar går åt mat och annat skit. Men vafan, man lever bara en gång!

Ska snart gå ner och hjälpa P med middagen, Tacos. Gott va? :)))))))

Hejsålänge♥


Hungrig som satan


Så här känner jag mig just nu.


Jag är sjukt hungrig, har super tråkigt (det kanske märks) och har ont i halsen och huvvet.
Ska trotsa min förskylning och dra iväg med Issa till Birsta och bli av med lite pengar idag. Därför kan jag inte äta än, för vi ska äta där borta. Men jag är ju såå hungrig. Funderar starkt på att ta nått litet att äta nu innan dom kommer, men då kanske jag inte orkar att äta där borta. Hmm.. vilket bekymmer alltså.

Måste iallafall leta efter en ny jacka, känner lite panik i det nu. Men jag hittar ju aldrig nån som jag fastnar för! DAMP jag får nu. Aa .. mm.

Nej jag ska inte gå ner och äta nått. Ska tjocka i mig massor där istället. Dom kommer ju ändå snart och hämtar mig :)

Men uscha sånt tråkigt väder det är ute nu. Regn regn och åter igen Regn.
Blir nog en stanna hemmakväll ikväll igen. Så jag blir frisk nångång! Det skulle ju vara riktigt skönt.

Nu ska jag ringa mammsen.
Hejdå mina göllungar♥

Impossible


En trött Amanda ska nu gå och lägga sig.

Gick hem från skolan lite tidigare idag pga av en extrem huvudvärk. Uscha, hösnuvan är verkligen påväg nu känner jag. Åkte då till M&M och unnade mig med lite godsaker (som alltid får där). Sen blev det typ bara hem och ta det de lilla lugna.
Har nyss kollat igenom massa kort från när man var liten. Mycket roligare att kolla på kort än att kolla på datorn från digitalkameran.
Fick en liten klump i magen när man såg allt och alla där. Ibland önskar man allt att man vore liten :)

Nä nu blir det att dejta kudden♥

Nattinatt


Skit också

Shubre!

Fick för ett tag sen reda på att hela mitt facebook konto är borta också vilket gör mig förbannad, vet inte om det är någon som har hackat sig in elr om det bara är något via sidan som hänt, men ska fixa det som småningom.

Sitter iallafall i världens varmaste klassrum just nu, solen skiner rakt in i oss så jag tror att alla sitter och svättas ihjäl här inne. Håller på med nått politik test, går inte så super bra för mig än, men snart så sätter ja alla frågor (y).

just nu, jag och matilda


Ingen bra morgon..

Godmorgon, haft en bra morgon? Inte jag..

Vaknade hur tidigt som helst och kunde inte somna om så nu är jag hur trött som helst. Känner mig snorig, ont i halsen och allmänt sjuk. 
Slog i huvudet när ja skulle gå till frukosten så jag är alldeles röd och blå där nu. Satt mig sedan vid datorn och upptäcker att jag inte kommer in på facebook med min epost och lösen!!!! går sedan för att lugna ner mig och sätter mig och äter frukost, spiller ut mjölken på mina kläder som ja skulle på ha på skolan idag. Förbannad jag blir på allt nu asså. Så jävla less på allt! åååååhåhhhhh. Buhu:'( 

Nä nu blir det att kolla igenom lite på internet för att se vad som hänt med min lilla fb<3.


För att prata om något annat så kan jag ju berätta vad som hände igår.
Issa kom till mig på morgonen och vi myste på med film och riktig hotellfrukost. Sen sprang vi till tonhallen och kolla på Sanna Nielsen och nån Taube som hade en liten konsert.
Sen blev det skola som vanligt och sen sluta vi. Blev bara hem och ta det lugnt efter skolan eftersom jag börjar känna mig lite sjuk. Har bara väntat på det.


Här får ni lite egobilder på mig.



Pözz

Barista Middag

Tjaolla!

Har nyss sett klart idol och än har jag nog inte fått direkt någon favorit.
Ska snart se Biggest Loser med M, älskar verkligen det programmet!


Efter skolan idag så gick jag och Issa på stan en stund, hittade en jätte skön stickad tröja då på H&M som jag storm trivs i! Sen åkte jag hem, sen var ja tvungen att cykla ner till affärn och jobba lite där. Så då blev det Barista mat med M till middag nere i stan, som var huur gott som helst :)
 
Japp så har min intressanta dag sett ut. Kuligt va? Nej.

Tjadå sötnosar!♥


Wayne's

Har super lång rast så då passar det väl inte bättre än att dra ner till de underbara caféet Wayne's  och tjocka i sig lite gottiligottgott.
Älskar verkligen det caféet.♥


Yo

Hollaaa Peeeps.

Sitter på engelskan med mina underbara vänner och har det allmänt gött.


Lägger ut en fin bild på Emma och Issa (som vanligt). h3h3.


 Bajsbajs♥


90210

Sitter och kollar på teve och är alldeles slut i fingrarna. Tycker jag har tryckt på dessa skit tagenter hela dagen idag. Och allt har handlat om politik. Shit. Men nu är det äntligen klart. Och nöjd är jag :)

Har inte hänt nått speciellt idag förutom att jag har färgat håret (fast det gjorde jag igår iförsig) men eftersom jag inte skrev igår så måste jag ju skriva det idag istället:) Blev samma gamla mörka färg. Blir så sur eftersom min färg på håret försvinner efter bara 1-2 månader. Även fast det är nivå 3. Uscha. Nästa gång blir det färgning hos frissan istället. Sen blev det pluggning hos M&M.


Fick reda på idag att vi kommer ha världens slappaste vecka. Börjar kl 10.10 och 10.30 varje dag och slutar tidigt, sen är vi ledig på Fredag. Soft va? Awesome juuh.

Nu ska jag sluta skriva massa onödigt skit som ingen ändå tycker är intressant.

Hejdåråådåråd♥


ööh

vakna-frukost-sova-birsta-slappa-till issa och hämta lite saker-hem och slappa igen. Och nu blir det laga mat.

Så har min dag sett ut. SLITEN DAG.

Hejs:)


Concrete Angel

Älskar verkligen den här låten men får riktigt ont i magen då jag ser videon. Hua

Barista & Myskväll.

Blev en liten runda på stan idag med Emsi och Issa.
Bytte även då mitt datorskydd till en större storlek, och en annan färg. Rosa :))
Sen blev det mys på barista ett tag innan middagen blev serverad.

underbart gott

Sedan drog vi iväg till Emmas place och chilla där resten av kvällen med bl.a. godis, prat och skräckis.

Lyckades få i dom en likörgodis, haha det var inte direkt en höjdare för dom.

Nu blir det natti natti för mig♥



Är förbannad !#?=((/%@#%

Varför kan inte dokumentet öppna ?????


VAD VILL DEN MIG!

Gothenburg

Glömde min dator i morse (fråga mig inte hur ja lyckades) men det är väl så att ibland så glömmer även unga och friska saker också. Inte sant?

Kände mig iallafall otroligt handikappad idag utan den, förstår inte hur ja har klarat mig i 3 år utan en dator under skoltiden. Allt är så otroligt mycket lättare och roligare nu! 

Åkte iallafall till birsta en snabbis efter skolan för att leta efter hörlurar och datorskydd, måste ju självklart ha rikitiga hörlurar till spotify istället för skolans skit hörlurar ;)  Hittade ett par rosa as snygga, som jag rikitgt längtar efter att få använda imorn. Sen datorskyddet som ja köpte visade sig att den var mycket mindre än vad datorn var, så den fick ju absolut inte plats. Surt asså.

Nu ska ja skriva ett dokument om miljöpartiet som jag och min grupp håller på med. Kan (ibland) vara rätt så intressant faktiskt.
Jao

Riktigt mysig låt.


Take care♥

Hösten

Tjollahopp tjollahej

Hösten har kommit nu och det märker man ju klart och tydligt här i Sundsvall.
De senaste dagarna har löven bara trillat av träden, det har varit grått och kallt ute och just nu så öser bara regnet ner. ÖSER!

Skulle egentligen ha cyklat till skolan idag
men min snälla pappa erbjöd sig att komma och hämta upp mig och skjutsa mig till skolan även fast han var på jobbet. Har jag inte världens bästa pappa då eller?♥ hihi.

Men själv så tycker jag hösten är hur jäkla mysig som helst. Då det börjar bli lite kallare ute så man får ha på sig lite kläder och en mysig halsduk runt nacken som man kan mysa sig i. Då det har blivet mörkare ute så man kan tända massa ljus på kvällen, och dricka en varm kopp the. Älskar't verkligen.

Bjuder på två gulliga bilder på mig, ser ni mustaschen?.. jag odlade den igår, visst passar jag?

hejdå göllöngar


Företagsekonomi A

Tjaa babes.

Sitter just nu och har företagsekonomi, kul kul. Närå, men jag Julia och Issa håller på med en affärsplan nu som vi hoppas på att bli klar med snart. jao.



Söta va? :)

bajsbajs


lalalalal

Sitter och väntar på att samhälle lektionen börjar.
Sen har vi nån föreläsning elr nått i aulan så vi läju sitta där i flera timmar, kulkul.

Plugghästarna mina :)

Jag lever min dröm

De här är mitt liv Jag lever min dröm Jag har tagit mig hit Utan någon rast eller sömn. Jag lever min dröm

"I'll be with you forever"

YO

Drar till skolan, hinner inte skriva så mycket mer.


Älskar låten


Ciao♥


Just gonna stand there and watch me burn

Sitter och sjunger på den här låten nu, fast bara refrängen.. haha det är typ de ända man kan på låten, tycker Eminem rappar en aning för snabbt för att jag ska kunna orka lära mig hans text höhö.
Men ärligt, jag kan verkligen inte sluta lyssna på den här låten♥ och musikvideon är ju så himla bra också.

politik

Hola faaenz..

Har just nu genomgång om Politik.
Tycker det är helt ooointressant, menmen.

En fin bild på emma, jag och issa.

Bajsbajs

Haha vafan!?


ooh shit

Glömde skriva igår?! Illa!!

Hände inte så jätte mycket, morgonen började med att jag övningskörde till birsta där vi köpte min underbara fina söta cykel (:')) btw så börjar jag få riktigt kläm nu på hur man kör bil.. that's goood!

Sen städa jag mitt rum också, så nu äntligen kommer jag fram till sängen utan att behöva hoppa över massa saker.
Sen blev det lite träning och sen film bara.
Haft en riktigt slapp helg men kände som sagt verkligen att jag behövde det.

Snart ska jag kila iväg till skolan, vi hörs senare.


PeAce

 


Hemmakväll

Tjabbatjena.

Igårkväll var det Fredagsmys med familjen och idag blir det lördagsmys med familjen.
Känner att en helg hemma med familjen verkligen var vad jag behövde nu.

Kollade iallafall på en film igår som handla om en sann historia. Den var hur rörande som helst. Tror jag satt med en klump i halsen under hela filmen.



Karaktärerna i filmen & och peronerna på riktigt.
Rekomenderar helt klart den här filmen

Nu blir det annat mys resten av kvällen.
Puss och Kram, Hallonbanan♥

He gets hurt

Dagens.

Emma hade hittat nått as gulligt och roligt klipp idag på lektionen. Är bara tvungen att visa upp den. 
Men fyfan va ja skratta första gången ja såg den.
Han är en 95:a men har nån hjärnblödning eller nått liknande så han har stannat i växten.
haha super söt kille juee.


Klassråd

Sitter just nu i klassrummet och har klassråd.
Har nyss varit nere på stan och kollat alla parti stuger.
Snart har vi spanska med världens konstigaste lärare.
Hejdå.

Biggest Loser.

Tittar just nu på USAs Biggest Loser med mammsen, tycker USAs är så otroligt mycket bättre än vad Sveriges var.

Kom för övrigt precis hem från ett svettigt pass med mamma från gymmet. Så nu sitter vi här och dricker en chai latte the. Super gott.
Är så otroligt slö i kroppen så det ska bli skönt att gå och lägga sig sen.
Hejs


Debatt

Godeftermiddag.

Började morgonen idag med att vi satt i aulan och lyssnade på debatt mellan 7 olika politiker och partier i cirkus 1,5 halv timme. Rätt så intressant faktiskt. Haha vissa tycker man ju är dum i huvve (syftade ärligt på en iaf). Vi ska iallafall få rösta på skolan imorn(tror jag) har inte riktigt bestämt mig än vilken ja ska rösta på, inte för att det spelar sån roll, men det känns ändå kul och vuxet att få rösta ;D.

Aja, sen blev det engelska diagnos (tänker inte gå in på vad jag fick, hehe.. men dåligt var det iallafall).
Efter skolan blev det träning en stund och sen hem och plugga lite företag. Super kul. Ärligt.

Ska snart dra ner med mammsen och göra ett träningspass... få se hur bra det går (y).

PEacE

Julle Pulle

Sitter här med Julia och lyssnar på musik och fixar oss lite.
Börjar kl 10,10 med matte, sen har vi en timmes Svenska och Engelska A och sen slutar vi. En super skön dag.

Såg så äcklig ut på bilden så jag var tvungen att täcka för den. H3h3.

ska kiiillaaa nu.
Bajsbajs


Idol 2010

Självklart måste jag också blogga om det här (som alla andra bloggare) men ikväll är det ju som sagt idol. Fy fasen vad jag har längtat. Jag tror att det är en del som har lessnat på det programmet nu, men jag har precis börjat följt det riktigt, eller jag gjorde det förra året iallafall, och nej jag är inte efter. Gillade bara inte juryn innan Baggarna och Andreas.
Men det kommer bli kul att följa det programmet nu, framförallt och se Audition.


Nog om det.

Ska klippa mammsen nu. Dricka en varm chai the. Mysa in mig i en filt och kolla på idol. Myspys liksom bah.

Hejsålänge♥


Love the way you lie

Hej jag har tråkigt.
Tur att Key of Awesome finns... vad skulle jag göra utan er? jaaa. mmm..japp..

chai-latte

Hej hallå!

Är hemma från skolan idag (som alla andra), tror mer än hälften av befolkningen i Sundsvall är sjuk just nu.
Har iallafall super tråkigt nu och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Blir väl en film och mysa under täcket med en smarrig chai-latte bara.MMMMMMMMM.



Take Care♥


Älskade mor


Hoppas du haft en underbar födelsedag♥



Idag efter skolan så blev det kalas för mamma då "hela" tjocka släkten kom. Det blev iallafall, kinamat, tårta och supppeeer goda cupcakes (som jag bakat) såklart, present öppning och mycket skratt och lek. Haft en mysig dag iallafall :')

Nu blir det teve resten av kvällen innan jag går och sussar.
Nattinatti

the classroom

Tjing.

Sitter nu i ett trevligt klassrum med en trevlig lärare och trevligt umgänge.
Har i allafall Svenska A, super kul. NOT. Närå men det duger. Har ju min underbara dator som är perfekt, perfekt stor, super tunn och lätt, och plus i kanten är webcameran. Tack hedbergska♥


Nu ska jag fortsätta ha det trevligt, h3h3.


Tjong

Bloggtorka

Godmorgon mina kära.

Kanske dags att börja engagera sig lite mer i bloggen, eller vad tycker ni? Har ärligt talat haft en otroligt bloggtorka, vilket jag fortfarande har. Men tänkte ändå ta tid och lägga in nått inlägg på bloggen varje dag.
Aja, ska snart gå och möta Julia någonstans och sedan drar vi ner till the school. Skriver förhoppningsvis mer då!

Pözz


RSS 2.0