Angående min duktiga bloggning.

Jag har länge funderat hur jag ska göra med den här bloggen. Har funderat lite till och från om jag ska lägga ner den, men samtidigt så vill jag ju inte göra det. Det skulle isf betyda att allt jag skrivet under mer än ett år skulle försvinna. Den här bloggen har lite grann varit som en dagbok för mig. Som jag då ibland kan kolla tillbaka. Och vilken person som helst vet ju att man inte slänger sin dagbok.

Men att själv börja blogga igen har inte alls lockat mig på sistone. Jag har försökt med nått inlägg lite då och då, men då har jag nästan känt mig tvingad av mig själv att blogga. Och så ska man väl inte behöva känna?

Det är mycket som händer just nu för mig och runt omkring mig. Skolan tar kål på mig, även fast den inte alls är så krävande egentligen. Tror det bara är jag som har kommit i en fas som tycker att allt är jobbigt. Vad vet jag?

Sen har jag inte mått så bra å sistone heller. Vilket inte alls ha gjort att det första jag vill göra är att sätta mig och blogga. Och det är massa olika anledningar till det. En anledning som jag kan dela med mig till er läsare är min rygg, som ni säkert har läst om innan. Den är inge bra alls. Tuffa dagar tar den riktigt kål på mig. Den gör så jag mår skit på dagarna, gör så jag inte orkar allt som ja skulle vilja orka, den gör så jag blir extremt trött när jag kommer hem från skolan, så jag orkar inte vara med familjen och vara med min kära lillasyster lika mycket som jag hade velat gjort. Såklart är alla trött efter skolan, men jag känner att jag har orkat mer förut och jag känner att jag är tröttare än vad jag borde göra. Tabletter hjälper inte heller, har redan försökt. Vad ska jag göra egentligen? Det är en fråga som jag länge funderat på. Som ingen riktigt kunnat besvara för mig.

Vissa dagar har jag verkligen velat gräva ner mig i en grop och sen klivet upp från gropen när allt är över. Men så lätt är det ju egentligen inte.

Min familj och vänner betyder verkligen allt för mig just nu och jag är ritkigt glad att jag har dom, utan dom så hade jag nog grävt ner i den där gropen.

Blev en liten halv deppig text och "tycka synd om mig" text och lite känslor från mig som jag ville skriva av mig lite. Men är det inte det en "dagbok" är till för?Det jag egentligen ville komma fram med det här inlägget är att jag tänker ta en bloggpaus. Jag har inga som alls funderingar på att lägga ner den här bloggen utan bara ta en liten paus från den.
Istället för att bara blogga då jag känner för det känner jag att antingen så bloggar jag eller så bloggar jag inte.
Vet inte hur länge det kommer bli. Men iallafall till jul. Vad det är tänkt nu.

I'll be back!

Bubbelbad

En frusen amanda tar nu och lägger sig i ett super varmt, avkopplande, efterlängtat bubbelbad och njuter av värmen tillsammans med mörkchoklad och julmusik.  Låter ju nästan som att det inte kan bli bättre? :)

Ha det gött alla frysna människor!


O herregud vad dagarna går fort.

 Nyss så var det ju september?   Och nu är det bara en månad kvar till Julafton.  Lite man längtar då!
 

Försöker skriva lite grann i min önskelista, men än har jag inte kommit nå långt alls.
* Pengar.
 Är det enda som står. Ja menar, får man pengar så kan man ju köpa det man vill ha själv. Det är ju mycket bättre!

Får ja pengar så ska ja nog köpa en klocka, reebok skor, lite kläder och resten lägga undan till utomlandsresan med mina vänner :) (när det än blir av).


Nog om den informationen.

Idag så har det varit skola, skola och åter igen skola. Gick efter det till pappas jobb och pluggade lite där innan vi åkte hem. Och nu sitter jag här och har det tråkigt. Funderar lite grann på att dra mig till birsta en snabbis med en snäll person. Får se om den snälla personen vill följa med mig bara ;) Känner ett stort behov av nya kläder och skor.. OCH en jacka. Hua.

Men.. hejdå!TJarÅ!

Drar till skolan nu och har det lite skojj..
Mer upptadering kommer FÖRHOPPNINGSVIS (<- stavade jag rätt)  under dagen

puss och hej, leverpastej


Ruumpaah

Haha as skön!

kan inte sluta lyssna♥

love the way you lie, part two

Yeah yeah

Det gick ju verkligen bra med bloggningen.. not!

Men nog om detta tjat.


Jag har iallafall haft en awesome helg, i fredags så var ja med moa och hade julmys,i lördags så var ja först i allsta, sen blev det bergsåker och sedan drog vi ner till stan till våningen där det var high class party. Och inte nog med det, Dj:n var ingen mer än hanapee, fränish va?
I söndags mådde jag dåligt, i måndags mådde jag dåligt och idag mår jag bättre.
Så i söndags och måndags låg jag mest i sängen och tyckte synd om mig själv och magen:) Mer har ni inte missat om mitt fantastiska underbara vardag.

Nu ska jag öva in min text om Vinterkräksjukan som jag ska ha redovisning om imorgon, yup ni hörde rätt... vinterkräksjukan. Tro mig, det var inget ja ville!

bajsbajs♥


Dåligt Amanda

oj oj OJ, vet inte hur många gånger jag har sagt att jag ska skärpa till mig, skriver nått inlägg och sen blir det inte av nå mer.

Men jag har ju faktisktt världens sämsta ursäkt "Jag orkar inte" Vilket är helt sant också. Jag är såå otroligt trött på dagarna och har fått i mig en förskylning som aldrig aldrig försvinner, som gör mig ännu tröttare. Så ja, jag orkar inte.

Nog om det.

Eftersom jag har missat och skrivet på så många dagar så orkar jag ju inte skriva allt. Då skulle jag få hålla på att skriva enda tills imorgon, och det har jag absolut inte tid med idag.

Men vi börjar om med bloggningen nu då, och så ska jag försöka skriva åtminstone ett inlägg varje dag, det ska väl måsta gå iallafall?

Men först, drar jag till jobbet:)

Bajsbajs♥

Duktigt Amanda!

Igår: Jobba-Klippa mig- birsta.

Idag: Fika med j.n, i.s, m.e och a.w- i.s och jag gick hem och fixa inför syrrans halloween kalas- Paranormal activity 2 med e.s och i.s - gick ut en snabbis och träffa i.s, i.w och m.d - gick hem och kolla på lite teve med i.s


Drygt jag vet:)

Bajsbajs♥


Oooops!

Oj oj vad tiden gått fort. Har inte alls hunnit med bloggen nu i helgen. Jag har verkligen haft fullt upp!

En liten sammanfattning om vad jag hållt på med i helgen.
Jag har umgåtts med Emma, Issa, Gustav- biteline- södra berget- umgåts med familjen -middag med Helene och Farmor- hyrt film-shoppat på birsta, ikea- mtv- och köpt en ny skinnjacka och mobil.

Galaxy S i9000 (wannabe iphone)
Än så länge så tkr jag att det är en as grym telefon;)Idag har jag varit barnvakt åt lillsyrran min och sen på eftermiddagen så åkte ja till timrå.
Nu blir det ner i sängen och spela sims 3, ska ja erkänna så har ja blivet en sims nörd igen. Hua-hjälp mig!


RSS 2.0